A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Modell kiállítás
2018.05.11.
Nyári Kuponnapok
2018.05.31.

ÁRKÁD Apák napja / JELENTKEZÉS LEZÁRULT Dolgozz egy napot a legkülönlegesebb Apák napi ajándékért! - A jelentkezés lezárult!

Úgy döntöttünk, hogy idén különleges figyelmet szentelünk a méltatlanul mellőzött Apák Napjának.

Köszönjük Nektek, hogy ilyen nagy számban jelentkeztetek az Apák napi játékunkra!

A segítségetekkel hamarosan megmutatjuk nekik, hogy mennyire szeretjük Őket, és meglepetésként egy különleges ajándékkal készülünk 2018. június 17-én.
 


 

Az apák nálunk méltatlanul nincsenek megünnepelve. Pedig ők is megérdemelnek egy különleges napot! Mutasd meg édesapádnak, mennyire szereted és lepd meg egy különleges ajándékkal Apák Napjára, amiért te magad dolgoztál meg!

Az ÁRKÁD Budapest lehetővé teszi, hogy eltölts egy munkanapot valamelyik kiemelt üzletében, fizetségképpen pedig válassz édesapádnak egy szuper ajándékot az üzlet kínálatából.

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy levelet küldesz nekünk a jelentkezes@arkadapaknapja.hu címre a facebook profilod linkjével, és egy rövid írással, hogy miért szeretnéd megajándékozni az apukád, és mit jelent Ő a számodra. Ezt írásos vagy videós formában is megteheted. A lényeg, hogy átjöjjön, ki vagy te, és mennyire szereted az édesapád!

A jelentkezés határideje: 2018. május 30.

A munkanap időpontja: 2018. június 9.

Játékszabály letöltése