A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Véradás az ÁRKÁD-ban
2018.07.06.
Gyerekfilm vetítések
2018.08.16.

ÁRKÁD Autósmozi 2018.08.02. – 2018.09.02. Legyél részese egy exkluzív programsorozatnak, és látogass el a tetőparkolónkba, ahol egy hónapon át az autósmozik különleges világával várunk!

A belépés feltétele 

Karszalagok váltása a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, a földszinten található Információs pulttal szemben található autósmozi standon 5100 Ft/autó összegért lehetséges (hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, valamint vasárnap 10 és 18 óra között).

Fizetés kizárólag készpénzben lehetséges! A már megvásárolt karszalag és utalvány visszaváltására nincs lehetőség, készpénzre nem váltható.

A megváltott karszalag csak a kiválasztott film vetítésére érvényes, annak visszaváltása, másik filmre becserélése nem lehetséges. 

Biztonsági okokból az autósmozi területére belépni kizárólag személyautóval lehetséges, amennyiben érvényes karszalaggal rendelkezik.

A voucher magában foglalja:

  • 1 db 5000 Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalvány (levásárolható a budapesti ÁRKÁD több mint 100 üzletében. Részletek: http://www.arkadbudapest.hu/utalvany)
  • 1 db autósmozi vetítésre történő belépésre jogosító karszalagot 1 autó részére. (A karszalag felhelyezése a helyszínen történik. Kérjük, hozd magaddal! Kérjük, az otthoni felhelyezést mellőzni! Csak a Rendezők által feltett karszalagok jogosítanak fel a belépésre.)
  • Az autósmoziba belépéskor, minden karszalag mellé jár 2 db 1 literes Popcorn és 2 db 0,5 l-es üdítő.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Karszalagok az adott film dátumáig, illetve a készlet erejéig kaphatók. 

Esőzés esetén a vetítést megtartjuk.

Vihar és/vagy technikai probléma esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás és/vagy technikai hiba függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Vihar és/vagy technikai probléma esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő és/vagy technikai hiba miatt az előadás 45 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Viharnapok: szeptember 3., 4., 5., 6. Egyéb viharnap kitűzésére lehetőség nincs.

Moziműsor

  • Beléptetés: 19:30-tól
  • Filmkezdés: 20 órakor

A filmek hangját rádiófrekvencián keresztül sugározzuk, melyről a helyszínen tájékoztatjuk autós mozink vendégeit.

Könnyed nyári kalandok - További részletek ide kattinva a facebook-on - minden jegy elkelt, kizárólag a gyerekfilmek elérhetőek.

Fantasztikusokhete - További részletek ide kattinva a facebook-on  - minden jegy elkelt, kizárólag a gyerekfilmek elérhetőek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető viharjelzést adott ki az ÁRKÁD Autós mozi idejére és területére, azért Látogatóink biztonsága érdekében a mai vetítés elmarad. Megértéseteket köszönjük! A 2018.08.10-ei film (AVATAR) vetítését szeptember 5-én 20 órai kezdettel megismételjük. Kérjük, a karszalagot hozd majd magaddal!

Egy hét DiCaprio-val - További részletek ide kattinva a facebook-on - minden jegy elkelt, kizárólag a gyerekfilmek elérhetőek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető viharjelzést adott ki az ÁRKÁD Autós mozi idejére és területére, azért Látogatóink biztonsága érdekében a mai vetítés elmarad. Megértéseteket köszönjük! A 2018.08.14-ei film (A nagy Gatsby) vetítését szeptember 6-án 20 órai kezdettel megismételjük. Kérjük, a karszalagot hozd majd magaddal!

Sírva nevetős - További részletek ide kattinva a facebook-on - minden jegy elkelt, kizárólag a gyerekfilmek elérhetőek.

Klasszikusok nyomában - További részletek ide kattinva a facebook-on - minden jegy elkelt, kizárólag a gyerekfilmek elérhetőek.

Gyerekfilmek- kedvenc meséid közkívánatra - További részletek ide kattinva a facebook-on

 

A vásárlást megelőzően az elérhető karszalagokról telefonon érdeklődhet: +36 1 433 1400