A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

DOWNMALL Európa-bajnoki futam az ÁRKÁDBAN-ban
2018.02.06.
ÁRKÁD Húsvét
2018.03.20.

Tavaszi Kuponnapok Tavaszi Kuponnapjaink alatt üzleteink meghosszabbított nyitvatartással várnak! (Pénteken és szombaton 22 óráig, vasárnap 20 óráig.)*

*Egyes üzleteink nyitvatartása ettől eltérhet.

Kuponnapok az ÁRKÁD-BAN 2018. március 9-11. között!

Spórolj az ingyenesen nyomtatható kuponokkal 2018. március 9-11. között! Válogass számos világmárkatavaszi kollekciójából, mint pl.: C&A, Humanic, Interspar, Hervis, Retro, Reno, Gas, Tom Tailor, Vision Express, Dockyard, Budmil, Monarchy, Saxoo London, Douglas, Triumph, Tchibo, Yves Rocher, Devergo & friends, dm, Libri, J.Press... és még sokan mások!

Vásárold meg kedvenc darabjaid 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel!

A KUPONOKÉRT KATTINTS IDE!

Hogyan juthatsz hozzá legkönnyebben a kuponokhoz? Írj rá az ÁRKÁD Plázacicára!

Írj személyes üzenetet Facebook Messengeren az Árkád Budapestnek, vagy Viberen az ÁRKÁD Plázacicának.

A cica kétféle módon tud a leggyorsabban segíteni neked:

1. Írd be a beszélgetésbe, hogy kupon és a Plázacica az összes üzlet, össze elérhető kuponját kilistázza neked. Már csak választanod kell!

2. Írd be a beszélgetésbe a kívánt üzlet nevét, majd a felugró menüből látni fogod, hogy van-e hozzátartozó kupon a rendszerben. Ha igen, ezután itt is csak válogatnod kell majd!

Bármelyik módot is választod, a telefonodon keresztül a választott kuponok felmutatásával és a Facebook Messenger vagy a Viber QR kód leolvasójának segítségével egy mozdulattal érvényesítheted a kívánt akciót az üzletek pénztárainál!