A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

A RESERVED bejelenti…
2018.03.09.
A rossz idő nem akadály!
2018.03.12.

Esküvői tippek a Women'secrettől

2018.03.12. 3 tipp, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap

Már kislánykorunkban elképzeltük, milyen lesz az esküvőnk: gyönyörű fehér ruhában vonulunk végig az ámuló tömeg előtt, tökéletes sminkkel, hajjal és a lehető legnagyobb boldogságban. Ehhez képest, ha nem vagyunk elővigyázatosak, a cipőnk már a vendégek érkezésekor nyomni fogja a lábunkat, az esküvői fotózáskor félig lekopik a rúzsunk és a virágpor is megfogja a ruhánkat... Előzzük meg a váratlan fordulatokat: a Women'secret most segít nekünk, hogy a legfontosabb pillanatokban is komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben.

A smink

Természetes dolog, hogy életünk nagy napján szeretnénk gyönyörűek lenni, de ne akarjunk idegen arcot varázsolni magunkat, amiben a jövendőbelink nem fog felismerni. A kísérletezésre válasszunk másik alkalmat és ne az esküvőnkön próbáljuk ki először a műszempillát és a vörös rúzst, mert könnyen balul sülhet el az eredmény. Szánjunk időt a tesztelésére és ne hagyjuk ki a próbasminket, így magabiztosak leszünk - ráadásul időben megtudjuk, ha érzékenyek vagyunk egy-egy összetevőre...

A cipő

Az a gyönyörű cipő, ami elvarázsolt minket a kirakatban, könnyedén tönkreteheti a Nagy Napot. Felejtsük el, hogy csak az esküvőn viselhetjük először, hiszen nem túl szép látvány, ha a menyasszony vízhólyagos lábbal sántít az oltárnál... Próbáljuk fel egy-egy órára otthon, így könnyedén bejárathatjuk, vagy ellenkező esetben még időben dönthetünk úgy, hogy választunk egy kíméletesebb darabot.

A fehérnemű

Amikor az esküvői és menyecske ruhánkra gondolunk, általában nem érdekel minket, hogy mi lesz alatta. Pedig az ideális fehérnemű is része az összképnek, és nem is könnyű megtalálni: legyen egyszerre a mennyasszonyhoz illően elegáns, praktikus, kényelmes, és ne látsszon át. A Women'secret legújabb fehérneműi pont ezt a kifinomultságot hordozzák magukban a gyönyörű csipkerészletekkel és márkától megszokott kényelemmel. A szatén hálóingek és köntösök pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a Nagy Nap utáni romantikázásnak...

A Women'secret legújabb kollekciójában a leendő menyasszonyok is megtalálhatják a hozzájuk illő, érzékien elegáns darabokat. A csipkés részletekkel díszített melltartók és az 50-es évek báját idéző magasított derékrészes alsók mellett olyan érzéki kiegészítőkkel is előrukkolt, mint a trendi harisnyatartók és a szatén köntösök. A spanyol márka darabjai remek választások lehetnek a Nagy Napra (vagy akár utána), hiszen nem csak kifinomultak, de rendkívül kényelmesek is.

Kapcsolódó üzlet
Women'Secret
Jelenleg nyitva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 464 7736
E-mail: tien1935@womensecret.com
Web: www.womensecret.com
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: Földszint (0.)