A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Plus Size ősz!
2018.11.05.
Téli pizsamakörkép a Women’secret-től
2018.11.08.

Promod x Avril

2018.11.06. Egy karácsonyi mese

Ebben az évben a Promod együttműködik a francia organikus és természetes kozmetikumokat gyártó céggel, az Avril-lal,hogy stílussal és szépséggel ajándékozzon meg minket karácsonykor.
A két márka közös elképzeléséből született meg a négy téli dobozka ötlete, amelyeka pihe-puha kiegészítőket ötvözik a környezetbarát kozmetikumokkal.
A Promod x Avril együttműködés középpontjában a tudatosság és a nőiesség áll, amely a részletekben és azok finomságában rejlik. Különleges, ámde megfizethető karácsonyi ajándék, amely tökéletes lehet a barátnődnek, az anyukádnak, a nővérednek, a húgodnak…
A jó hírünk, hogy mind a négy dobozka elérhető lesz üzleteinkben és a promod.hu oldalon november végétől.
Csak az lesz a nehéz, amikor választanunk kell, hogy egy szerettünket vagy magunkat lepjük meg vele. 

Néhány szó a Promodról…

A Promod 1975 óta kínál városi, bohém stílust, ami biztosítja a nők számára a laza eleganciát. Ellenállhatatlan színek és minták nőies részletekkel, amelyek megkülönböztetnek minket másoktól. Precízen szabott ruhadarabok hibátlan eldolgozásokkal. A Promod Franciaország több, mint 400 üzletében és a világ több, mint 30 országában képviseli a divatot, mára online is.

Néhány szó Avrilról…

Az Avril egy fiatal, organikus és természetes kozmetikumokat gyártó cég, melynek küldetése, hogy megfizethető áron biztosítsa mindezeket a nőknek. Az Avril készletében magas minőségű termékeket és intenzív színeket, kifinomult parfümöket és hatékony összetevőket találunk.

Kapcsolódó üzlet
Promod
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 246 7217
E-mail: vevoszolgalat@promod.fr
Web: www.promod.hu
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: Földszint (0.)