A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Rólunk

Köszöntünk weboldalunkon

Az ÁRKÁD a Te bevásárlóközpontod!

Több mint 200 üzlet egyedi és színes kínálatával várunk, melyek közül a trend-diktáló márkákon túl, a lakberendezésen át, a szépségápolás legjobbjaiból válogathat mindenki! A komfortos, barátságos és igényes közös terek pedig még kellemesebbé teszik a vásárlást.

Hogy mindezt hol találhatod? Elérhető és könnyen megközelíthető helyen, a budapesti Örs vezér terén!

Magyarország legnagyobb kereskedelmi területű shopping centereként olyan ismert és közkedvelt üzletekkel büszkélkedhetünk, mint például a Helly Hansen, Desigual, Van Graaf, United Colors of Benetton, LEGO Store, The Body Shop, PUPA Milano, Müller, iStlye, Starbucks Coffee, GEOX, Skechers vagy akár a Samsung.

A nálunk eltöltött idő nem csak a felnőttek számára, de a gyermekek számára is emlékezetes lehet, hiszen Kölyökpark Játszóházunk izgalmas, mozgás- és készségfejlesztő játékokkal, valamint szakképzett munkatársakkal várja a legkisebbeket is! Az autóval érkezőket az immár 1600 férőhelyes parkolóházunk fogadja, ahol a parkolás első 2 órája ingyenes!

A legfrissebb információkat, akciókat és híreket itt, a honlapunkon, valamint Facebook oldalunkon olvashatod, továbbá kapcsolatba léphetsz velünk az info@arkadbudapest.hu e-mail címen is.

Az ÁRKÁD teljes csapata nevében köszönjük támogatásodat, elismerésedet, hűségedet felénk, és reméljük, hogy a jövőben is Látogatóink körében üdvözölhetünk!

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk!

Hahner Klaudia és Vizsolyi Dániel
bevásárlóközpont igazgatók

Az ÁRKÁD Budapest épülete, homlokzat a Fehér út felől